County Fair i Ventura. Och så mycket mer. Del 3

Upp med tuppen för att få havet för oss själva. Självklart hade alla de andra surfarna tänkt precis lika dant. Men det var ändå inte den värsta gröten ännu. En vän hade berättat att det fanns en perfekt strand för icke-proffs som vill ha en skön våg på strandbotten. Det var en gömd liten plats som man får gissa sig lite till var den är. Eller köra google maps, men var är sporten i det.. Mondos beach heter platsen. Man parkerar längs vägen och tågrälsen, alldeles intill en länga med beach houses som man omedelbart önskar att man ägde. Lätta sköna vågor och vacker plats. Väl värt och vi tog flera vågor tillsammans, på samma våg alltså. Bredvid varandra. Det är den bästa känslan.

Sen var det dags att påbörja hemfärden. När vi lite motvilligt körde söderut på motorväg 101 såg vi en fantastiks skylt i vad som liknade ett industriområde. Lyckligtvis svängde vi in och fann en riktig guldklimp. De har nog inte ändrat själva bowlinghallen på en väldans massa år. Det var ändå några människor där trots att det var mitt på dagen. De som fick min mesta uppmärksamhet var paret på en av bilderna nedan. Jag hoppas jag går på bowling-dejt mitt på dagen när jag är i deras ålder. Vi hoppade över bowlingen denna gång, men körde glada i hågen hemåt med minnen från en lite oväntat fantastisk helg i Ventura, Californien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *